IMG 0330 

Wil je voller, mooier, gezonder en glanzender haar wat minder snel uitvalt? Probeer dan de volgende smoothie recepten eens uit.

Je haar niet te vaak wassen, altijd voorzichtig kammen, niet te vaak föhnen: allemaal tips om je haar gezonder te maken. Maar ook van binnenuit kan je, met de juiste producten, je haar verzorgen. En dit resulteert weer in voller, mooier en glanzender haar, like Doutzen.

Proteïnen en vitamine B, die je vindt in onder andere bananen, muesli, noten, sojamelk, biergist, knoflook en yoghurt, zijn krachtpatsers voor je haar. Wil je voller, mooier, gezonder en glanzender haar wat minder snel uitvalt? Probeer dan de volgende smoothie recepten eens uit.

BEAUTY SMOOTHIE RECEPT 1: SOEPEL EN GLANZEND HAAR
Mix een klein handje walnoten (deze moet je fijnsnijden) met een banaan, halve avocado en een glas sinaasappelsap door een portie magere yoghurt en drink dit met regelmaat. Je zult zien dat je haar mooier en soepeler valt, door de vitamine B in deze ingrediënten.

BEAUTY SMOOTHIE RECEPT 2: GEZOND, VOL HAAR
Sojamelk zit boordevol proteïnen wat supergezond is voor je haar. Meng daarom een banaan, twee theelepels biergist en een handjevol muesli door een glas sojamelk en schenk er een eetlepel honing door. Vitaminebommetje voor je haar.

BEAUTY SMOOTHIE RECEPT 3: MOOI EN STERK HAAR
Prak een banaan en doe deze in een glas magere yoghurt. Voeg hier een eetlepel tarwekiemen en twee theelepels zonnebloempitten aan toe en ten slotte een snufje kaneel. De vitamines, mineralen, eiwitten en omega vetten in de tarwekiemen maken je haar sterk terwijl de zonnebloempitten je haar hydrateren.

Bron: Mens-en-gezondheid
Beeld: Pinterest

 

 

 

 

 

IMG 0249

Wij werken met de kleurlijnen en producten van Wella professional en blijven door regelmatig trainingen te volgen op de hoogte van de laatste trends!

 

 

Lange rol 4
2831 AZ Gouderak

Openingstijden

Dinsdag 08:30 / 17:00
Donderdag 08:30 / 17:00
Vrijdag 08:30 / 17:00