ūüď쬆¬†06 1811 12 24 of¬†0182 37 35 23
LANGE ROL 4, GOUDERAK

Onze salon

Kapsalon Hair by Alma is gevestigd aan de Lange Rol 4 in GouderakAlma Olde Heuvelt

Eigenaar en hairstylist

In 2014 heb ik de stap genomen om mijn eigen salon te openen aan de Lange Rol 4 in Gouderak. Vanzelfsprekend in Gouderak waar ik al jaren woon met mijn man en onze twee zonen.

Ben je op zoek naar een moderne, gezellige salon dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Hair by Alma sta jij als klant centraal en heb je echt even een moment voor jezelf. Je wordt professioneel geadviseerd en geholpen door twee stylisten met passie voor hun vak. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten van Wella, Depot en American Crew. Deze producten zorgen voor een unieke haarverzorging, kleur en styling.

 Abigaile Lindenhof

Hairstylist 

Mijn naam is Abigaile en sinds november 2014 ben ik werkzaam in de salon van Alma. Dit jaar heb ik mijn 3e opleiding - Ondernemend kapper - behaald. En deze opleiding geeft de mogelijkheid om werkervaring op te doen in het buitenland. Mijn volgende uitdaging is dan ook om werkervaring op te doen in Londen. Van 24 september t/m 1 december ben ik werkzaam in één van de TONI&GUY kapsalons. Daarna ben ik weer terug bij Alma in de kapsalon.
Misschien kan ze dan nog iets van mij leren. ;)